Concept

VERSHEID IS ONZE TROEF!

ALL YOU CAN EAT

Het concept is eenvoudig: voor een vast bedrag (excl. dranken) kunt u onbeperkt kleine gerechtjes bestellen. U bepaalt zelf wat u eet en hoeveel u eet en hoe u eet in een sfeervolle omgeving. Bovendien bieden we ook een ruim assortiment van warme vis, vlees, vegetarisch... gerechten. We vragen enkel om geen eten te verspillen.

PRIJZEN

Japans restaurant Nikko hanteert het All You Can Eat concept. Dit houdt in dat gasten voor een vast bedrag onbeperkt kunnen genieten van ons uitgebreide menukaart (exclusief dranken). Het all you can eat concept biedt u de mogelijkheid om zelf uw eigen combinatie van gerechtjes samen te stellen. Eten is natuurlijk veel lekkerder als het ook gedeeld kan worden met uw tafelgasten en daarom is ons concept ook ideaal voor een shared dining experience voor grotere groepen. Zo kunt u proeven van al het moois wat de Japanse keuken u te bieden heeft. Van sushi tot Teppanyaki, en salades tot soepen, restaurant Nikko heeft voor ieder wat wils!

DINER

Maandag t/m Donderdag € 33,80
Vrijdag t/m Zondag en feestdagen € 35,80
Kinderen van 3 t/m 11 jaar € 2,00 / leeftijdsjaar

MET UITZONDERING VAN DE KERSTDAGEN, DAN GELDEN ER ANDERE PRIJZEN


BESTELFORMULIER

  • De bestelling kunt u zelf invullen op dit bestelformulier.
  • Per ronde max. 5 items per persoon bestellen.
  • Er kan alleen nogmaals besteld worden, indien de vorige bestelling al geconsumeerd is.
  • Verspilling wordt niet gewaardeerd. Bestel dus alleen zoveel dat u kunt eten. Restanten als gevolg van overbestelling worden in rekening gebracht. Sushi’s €1,00 per stuk, warme gerechten € 2,00 per gerecht.
Nikko Japans Restaurant 5 stars after 1975 reviews
Nikko Japans Restaurant